Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
T-shirts med eget tryck

Designa T-shirts med eget tryck direkt online

Trycka T-shirts. Välj typ av T-shirt, ladda upp din egen grafik eller skriv in text, anpassa och beställ direkt

Populära T-shirts

Välj en av våra storsäljare eller hitta din egen favorit i kategorierna ovan

Rabattkoder

Spara genom att köpa flera. Alla produkter kan vara olika med olika tryck!

DESIGN5 - 5% rabatt / 5st
DESIGN10 - 10% rabatt / 10st
DESIGN15 - 15% rabatt / 15st

Kom ihåg att ange koden i kassan. Kan ej kombineras med andra rabatter

Fasta rabatter

Designa egen T-shirt

Designa egen T-shirt med tryck. Gör dina egna personliga T-shirts med tryck. Ladda upp dina egna bilder och grafik, använd textredigeraren i designern, eller hitta dina favorittryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Oavsett om du letar efter roliga T-shirts, coola tryck, djurmotiv, bilar, jul, födelsedagar eller andra jubileer så hittar du coola tryck på T-shirts här.

Vi har över 40 typer av T-shirts för män, kvinnor och barn, inklusive klassiska T-shirts, V-ringad, bred och smal halsringning, ekologiska T-shirts och T-shirts i polyester för sport och träning, Vintage T-Shirts och många fler. Det finns ingen minsta minsta beställningsmängd. Du kan beställa en enda T-shirt.

T-shirt med eget tryck

Designa T-shirt med eget tryck. Du kan enkelt skriva ut din egen grafik, dina egna bilder, företagslogotyp och allt annat du har av motiv på T-shirts. För att använda ditt eget tryck, ladda upp bildfilen(erna) i designern och placera dem på önskad T-shirt, anpassa och beställa direkt. Bildfiler måste vara i png. jpg, gif, svg eller ai. Maximal filstorlek är 10mb / 4000px. För bästa resultat, använd högupplöst pixelgrafik eller vektorformat. Använd transparent png eller vektor om det finns en bakgrund som inte ska ingå.

Oavsett om det är coola T-shirts med eget tryck till dig själv, personliga presenter eller T-shirts med företagslogga eller till event, kan du enkelt ladda upp dina egna tryck, skräddarsy på önskad produkt och beställa T-shirts direkt online.

Trycka T-shirt med egen text

Det enklaste och snabbaste sättet att få en egen text på en T-shirt är att använda textredigeraren i designern. Här kan du skriva in din egen text och anpassa den med en mängd olika typsnitt, textstorlek, färg, effekter och layout. Du kan självklart även ladda upp din egen grafik med önskad text och lägga till design från vår designdatabas.

Perfekta presenter till dig själv och andra. Du kan placera tryck på framsidan, baksidan och ärmarna på T-shirtarna. Gör det själv designern är lätt att använda för att skapa dina egna personliga T-shirts med text.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress