Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Tung bomulls-T-shirt tonåringar

Tung kvalitet med 180 g/m² av 100 % bomull för varje tillfälle. Märke: Gildan

Tung bomulls-T-shirt tonåringar
vit meleradvitsvartrödmarinblåkellygröngråmeleradäggulvinrödguldblågråkungsblå

Det som övertygar genom tålighet och elegans för vuxna bör inte undanhållas de tonåringar. Den tunga T-shirten övertygar genom robust bearbetning och tung kvalitet. Därmed är den en allroundtröja från lekplatsen till skolan.

  • 180 g/m² (white: 170 g/m²)
  • 100 % bomull (jersey) (vit melerad: 99 % bomull, 1 % polyester; gråmelerad: 90 % bomull, 10 % polyester)
  • Open-end-garn
  • Nackband från axel till axel
  • Dubbelsöm på ärmar och fåll
  • Observera: Är relativt kort. Dessa mått jämför du med vår storlekstabell och hittar på det sättet din storlek.

Designa Tung bomulls-T-shirt tonåringar

Designa Tung bomulls-T-shirt tonåringar med eget tryck

Designa tung bomulls-T-shirt tonåringar med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en Tung bomulls-T-shirt tonåringar med tryck precis som du önskar.

Designa egen Tung bomulls-T-shirt tonåringar

Designa din egen tung bomulls-T-shirt tonåringar med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade tung bomulls-T-shirt tonåringar med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv Tung bomulls-T-shirt tonåringar med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för barn

T-shirts för barn med egen text och bilder. Designa tung bomulls-T-shirt tonåringar enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt Tung bomulls-T-shirt tonåringar med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress