Designa tygväska med tryck

Rabattkoder

Spara genom att köpa flera. Alla produkter kan vara olika med olika tryck!

DESIGN5 - 5% rabatt / 5st
DESIGN10 - 10% rabatt / 10st
DESIGN15 - 15% rabatt / 15st

Kom ihåg att ange koden i kassan. Kan ej kombineras med andra rabatter

Fasta rabatter

Designa din egen tygväska

Designa tygväskor med ditt eget tryck. Ladda upp dina egna foton, foton och grafik, använd textredigeraren i designern, eller hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Oavsett om du letar efter roliga tryck på tygväskor, coola tryck, djurmotiv, bilar, jul, födelsedagar eller andra jubileer så hittar du coola tryck till många typer av väskor hos oss.

Vi har ett stort utbud av väskor, klassiska tygväskor för handel och fritid är ett toppalternativ till plastpåsar. Axelväska från Continental gjord av återvunnet material, axelväska för laptop, skolböcker och allt annat. Träningsväska, gymväskor, retroväska, ryggsäck och en fin liten handväska från Halfar gjord av 100% ekologiskt odlad bomull.

Väskor med eget tryck

Väskor med tryck. Du kan enkelt trycka din egen grafik, dina egna bilder, företagslogotyp och allt annat du har av motiv på våra väskor. För att använda ditt eget tryck, ladda upp bildfilen(erna) i designern och placera dem på önskad väska, anpassa och beställa direkt. Bildfiler kan vara png. jpg, gif, svg eller ai. Maximal filstorlek är 10mb / 4000px. För bästa resultat, använd högupplöst pixelgrafik eller vektorformat. Använd transparent png eller vektor om det finns en bakgrund som inte ska ingå.

Tygväskor är ett bra alternativ till plastpåsar. Skapa dina egna unika tygväska med eget tryck eller text till dig själv, som presenter med personliga tryck, för profilering med företagslogga eller för speciella evenemang. Oavsett om det är 1 eller 1000 kan du enkelt ladda upp dina egna tryck, anpassa på önskad produkt och beställa tygväskor direkt online. Det finns ingen minsta beställning, du kan kan beställa en enda tygväska med tryck.

Tygväska med egen text

Det enklaste och snabbaste sättet att få en egen text på en tygväska är att använda textredigeraren i designern. Här kan du skriva in din egen text och anpassa den med en mängd olika typsnitt, textstorlek, färg, effekter och layout. Naturligtvis kan du även ladda upp din egen grafik med önskad text och/eller hitta passande design från vår databas med hundratusentals färdiga tryck.

Perfekta personliga presenter till dig själv och andra, eller för företagets logotyper och kampanjer. Du kan placera utskrifter på båda sidor om du vill. Gör det själv designern är lätt att använda för att skapa dina egna personliga tygväskor, retroväskor, axelväskor och sportväskor med text.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress