Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Designa kaffemuggar med tryck

Rabattkoder

Spara genom att köpa flera. Alla produkter kan vara olika med olika tryck!

DESIGN5 - 5% rabatt / 5st
DESIGN10 - 10% rabatt / 10st
DESIGN15 - 15% rabatt / 15st

Kom ihåg att ange koden i kassan. Kan ej kombineras med andra rabatter

Fasta rabatter

Designa din egen kaffemugg

Designa unika kaffemuggar med tryck. Ladda upp dina egna foton och grafik, använd textredigeraren i designern, eller hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Oavsett om du letar efter roliga tryck på muggar, coola tryck, djurmotiv, bilar, jul, födelsedagar eller andra jubileer så hittar du coola tryck för alla typer av muggar här.

Vi har ett stort utbud av muggar, klassiska svartvita kaffemuggar, tvåfärgade muggar, emaljmuggar eller möjlighet att trycka panoramabilder runt koppen. Alla våra vanliga keramiska muggar kan diskas i diskmaskin samt värmas i mikrovågsugn. Vi rekommenderar ändå att tvätta kopparna för hand för att hålla trycket ännu längre. Observera att emaljkoppen ska handtvättas. Emaljkopp och termokopp ska inte användas i mikrovågsugnen. Läs bilagan för korrekt användning.

Kaffemugg med eget tryck

Du kan enkelt trycka din egen grafik, dina egna bilder, företagslogotyp och allt annat du har av motiv på våra koppar, kaffemuggar och emaljmuggar. För att använda ditt eget tryck, ladda upp bildfilen(erna) i designern och placera dem på önskad kopp, anpassa och beställa direkt. Bildfiler kan vara png. jpg, gif, svg eller ai. Maximal filstorlek är 10mb / 4000px. För bästa resultat, använd högupplöst pixelgrafik eller vektorformat. Använd transparent png eller vektor om det finns en bakgrund som inte ska ingå.

Här kan du enkelt göra en unik kaffemugg med eget tryck till dig själv, personliga presenter och muggar, med företagslogga för företaget eller reklammuggar med tryck för speciella evenemang. Oavsett om det är 1 eller 1000 kan du enkelt ladda upp dina egna tryck, anpassa på önskad produkt och beställa koppar direkt online. Det finns ingen minsta beställning, du kan kan beställa en enda mugg med tryck.

Mugg med egen text

Kaffemuggar, emaljmuggar, termosmugg och termosflaska, Det enklaste och snabbaste sättet att få en egen text på en kaffemugg är att använda textredigeraren i designern. Här kan du skriva in din egen text och anpassa den med en mängd olika typsnitt, textstorlek, färg, effekter och layout. Du kan självklart även ladda upp din egen grafik med önskad text och/eller hitta passande mönster från vår databas med färdiga mönster.

Perfekta presenter till dig själv och andra, eller till företagets logotyper och kampanjer. Du kan placera tryck på framsidan, såväl som på vänster och höger sida av handtaget, eller välja en kopp med panoramatryck som täcker alla tre sidor av muggen. Gör det själv designern är lätt att använda för att göra dina egna personliga koppar och muggar med text.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress