Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Termosmugg med handtag

Termosmugg med handtag

Praktisk termosmugg när du är på språng med dricklås att vrida igen. Volym: 414 ml

Termosmugg med handtag
vit

Den heta muggen när du är på väg. Muggen är behändig, komfortabel och ser till att du kan dricka kaffe, te och andra varma drycker i rätt temperatur.

  • Lock med dricklås att vrida igen av smakneutral plast
  • Handtag med praktiskt försänkt grepp
  • Fot av plast
  • Volym: 414 ml
  • Material: rostfritt stål med dubbla väggar
  • BPA-fri
  • OBS! Dricklåset är inte läckagesäkert.

Designa Termosmugg

Designa Termosmugg med eget tryck

Designa termosmugg med handtag med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en Termosmugg med tryck precis som du önskar.

Designa egen Termosmugg

Designa din egen termosmugg med handtag med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade termosmugg med handtag med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kaffemuggar med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Muggar och tillbehör

Muggar och tillbehör med egen text och bilder. Designa termosmugg med handtag enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt Termosmugg med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress