Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Emaljmugg

Emaljmugg

Mugg av metall med emaljbeläggning, volym: 300 ml

Emaljmugg
vit

Drick kaffe som förr i tiden. Denna mugg med retrolook står för ett mysigt inslag på söndagsfrukostbordet och är tillräckligt robust för att användas under campinghelgen. Små ojämnheter i emaljbeläggningen fulländar muggens vintagelook.

  • Kontrasterande kant i rostfritt stål
  • Diameter ca 8,5 cm, höjd ca 8 cm, vikt ca 129 g
  • Volym: 300 ml
  • Material: Metall med emaljbeläggning
  • Diskas för hand. Tål inte mikrovågsugn.

Designa Emaljmugg

Designa Emaljmugg med tryck

Emaljmuggar med tryck är den perfekta kombinationen av stil och hållbarhet. Våra emaljmuggar är tillverkade av högkvalitativt emaljerat stål och är designade för att tåla både värme och tuffa tag. Med vårt utbud av tryckalternativ kan du skapa en mugg som är helt unik och passar din personliga stil perfekt. Oavsett om du föredrar ett enkelt och stilrent design eller ett färgglatt och lekfullt mönster, har vi alternativ för alla smaker. Våra emaljmuggar är också perfekta för utomhusaktiviteter som camping eller picknick, tack vare deras tåliga konstruktion.

Att skapa din egen emaljmugg med tryck är enkelt med vår användarvänliga designverktyg. Du kan enkelt ladda upp dina egna bilder eller välja bland våra förinställda mönster och textalternativ för att skapa en mugg som är helt unik.Ge din morgonkaffe eller eftermiddagste en personlig touch med en emaljmugg med tryck som är skapad speciellt för dig. Skapa din egen unika emaljmuggar med tryck idag!

Designa egen Emaljmugg

Designa din egen emaljmugg med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade emaljmugg med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kaffemuggar med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Muggar och tillbehör

Muggar och tillbehör med egen text och bilder. Designa emaljmugg enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt emaljmugg med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress