Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Termosflaska

Termosflaska av rostfritt stål, volym: 500 ml

Termosflaska
vitljus silver

Oavsett om du är i föreläsningssalen eller på vandring släcker du med denna termosflaska i fin design din törst efter kalla eller varma drycker när och var som helst. Isolering med dubbla väggar av rostfritt stål håller drycken kall i 24 timmar och varm i 12 timmar.

  • Av 100 % rostfritt stål | Volym: 500 ml
  • Inte lämplig för vita motiv och motivelement
  • Inte lämplig för diskmaskin, frysbox och mikrovågsugn
  • Diskas för hand
  • BPA- och ftalatfri

Designa Termosflaska

Designa Termosflaska med eget tryck

Designa termosflaska med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en Termosflaska med tryck precis som du önskar.

Designa egen Termosflaska

Designa din egen termosflaska med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade termosflaska med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv Termosflaska med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Muggar och tillbehör

Muggar och tillbehör med egen text och bilder. Designa termosflaska enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt Termosflaska med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress