Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

T-shirt tonåring

T-shirt för tonåringar, 100 % bomull, märke: B&C

T-shirt tonåring
himmelsblåljusrosavitsvartrödkungsblåmarinblå

Klassikern för stora och små. Allas vårt favoritplagg står högt på popularitetsskalan även hos barn och tonåringar. Ett oumbärligt basplagg för lekplats, skola och sport.

  • För tonåringar från ca 9 till 14 år (finns även för barn)
  • Högkvalitativ bearbetning: dubbla sömmar på fållarna
  • Rakt snitt
  • Robust tygkvalitet: 185 g/m²
  • Material: 100 % bomull

Designa T-shirt tonåring

Designa T-shirt tonåring med eget tryck

Designa t-shirt tonåring med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en T-shirt tonåring med tryck precis som du önskar.

Designa egen T-shirt tonåring

Designa din egen t-shirt tonåring med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade t-shirt tonåring med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kläder med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för barn

T-shirts för barn med egen text och bilder. Designa t-shirt tonåring enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt T-shirt tonåring med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress