Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Polycotton-T-shirt unisex

Unisex-T-shirt av melerat blandtyg. 65 % polyester, 35 % bomull (gråmelerad: 90 % bomull, 10 % polyester). Märke: Gildan

Polycotton T-shirt - Unisex
militärgrönmeleradmarinblåmeleradgråmelerad

Tidigare var på sin höjd hår gråmelerat. I dag är den diskret spräckliga materialblandningen en modehöjdpunkt för basplaggen i alla färger.

  • Rakt snitt
  • Unisexsnitt – är tajt på herrar och vid på damer (se passformen i måttabellen)
  • Behagligt mjuk tygkvalitet: 150 g/m²
  • 65 % polyester, 35 % bomull (gråmelerad: 90 % bomull, 10 % polyester)

Designa Polycotton T-shirt

Designa Polycotton T-shirt med eget tryck

Designa polycotton T-shirt - Unisex med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en polycotton T-shirt med tryck precis som du önskar.

Designa egen Polycotton T-shirt

Designa din egen polycotton T-shirt - Unisex med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade polycotton T-shirt - Unisex med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv polycotton T-shirt med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för herrar

T-shirts för herrar med egen text och bilder. Designa polycotton T-shirt - Unisex enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt polycotton T-shirt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress