Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Baseboll-T-shirt barn

Kortärmad baseboll-T-shirt för barn, 100 % bomull, märke: B&C

Baseboll T-shirt för barn
vit/marinblåvit/röd

Denna basebolltröja, som är inspirerad av den amerikanska sporten, har korta raglanärmar i en kontrasterande färg. Tack vare de dubbla sömmarna på ärmar och fåll är det inga problem att springa omkring länge. T-shirten är förbehandlad, så att den inte krymper i tvätten.

  • Raglanärmar och krage i en kontrastfärg
  • Förkrympt
  • Robust tygkvalitet: 185 g/m²
  • Material: 100 % bomull

Designa Baseboll T-shirt

Designa Baseboll T-shirt med eget tryck

Designa baseboll T-shirt för barn med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en baseboll T-shirt med tryck precis som du önskar.

Designa egen Baseboll T-shirt

Designa din egen baseboll T-shirt för barn med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade baseboll T-shirt för barn med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv baseboll T-shirt med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för barn

T-shirts för barn med egen text och bilder. Designa baseboll T-shirt för barn enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt baseboll T-shirt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress