Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Pikétröja för damer

Pikétröja dam

Vid pikétröja för damer av 100 % bomull (gråmelerad: 90 % bomull, 10 % polyester). Märke: Gildan

Pikétröja för damer
vitsvartkungsblågråmeleradmarinblå

Denna sportigt lediga pikétröja påminner om sitt ursprung som bekväm och ändå stilfull sportöverdel. I dag har den klarat att ta steget till att bli en favorit bland fritids-, jobb- och teamkläder.

  • Särskilt mjukt tyg
  • 3 knappar
  • Pikétyg med struktur: 177 g/m²
  • Material: 100 % bomull (gråmelerad: 90 % bomull, 10 % polyester)
  • Märke: Gildan

Designa Pikétröja

Designa Pikétröja med eget tryck

Designa pikétröja för damer med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en pikétröja med tryck precis som du önskar.

Designa egen Pikétröja

Designa din egen pikétröja för damer med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade pikétröja för damer med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv T-shirts med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Pikétröjor för damer

Pikétröjor för damer med egen text och bilder. Designa pikétröja för damer enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt pikétröja med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress