Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

T-shirt barn

T-shirt för barn, 100 % bomull, märke: B&C

T-shirt barn
himmelsblåljusrosavitsvartrödkungsblåmarinblå

Klassikern för stora och små. Allas vårt favoritplagg står högt på popularitetsskalan även hos barn och tonåringar. Ett oumbärligt basplagg för lekplats, skola och sport.

  • För barnfrån ca 3 till 8 (finns även för tonåringar)
  • Högkvalitativ bearbetning: dubbla sömmar på fållarna
  • Rakt snitt
  • Robust tygkvalitet: 185 g/m²
  • Material: 100 % bomull

Designa T-shirt barn

Designa T-shirt barn med eget tryck

Designa t-shirt barn med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en T-shirt barn med tryck precis som du önskar.

Designa egen T-shirt barn

Designa din egen t-shirt barn med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade t-shirt barn med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv T-shirt barn med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för barn

T-shirts för barn med egen text och bilder. Designa t-shirt barn enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt T-shirt barn med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress