Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Gildan tung T-shirt dam

Robust kvalitet med 180 g/m² av 100 % bomull för damer med höga kvalitetskrav. Märke: Gildan

Gildan tung T-shirt dam
vitsvartrödmarinblågråmeleradmörkgråmeleradkungsblå

Klassiker utan motstycke för jobb och fritid tack vare förkrympt bomullsjersey, som ger kvinnor elegans och samtidigt tuffhet, som sig bör. Dessutom finns den tunga T-shirten i många färger för att framhäva ditt tillfälle i rätt färg.

  • 180 g/m² (white: 170 g/m²)
  • 100 % bomull (jersey); gråmelerad: 90 % bomull, 10 % polyester; alla melerade färger: 50 % bomull, 50 % polyester
  • Open-end-garn
  • Nackband från axel till axel
  • Dubbelsöm på ärmar och fåll

Designa Gildan tung T-shirt dam

Designa Gildan tung T-shirt dam med eget tryck

Designa gildan tung T-shirt dam med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en gildan tung T-shirt dam med tryck precis som du önskar.

Designa egen Gildan tung T-shirt dam

Designa din egen gildan tung T-shirt dam med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade gildan tung T-shirt dam med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv gildan tung T-shirt dam med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för damer

T-shirts för damer med egen text och bilder. Designa gildan tung T-shirt dam enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt gildan tung T-shirt dam med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress