Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Funktions-T-shirt barn

Andningsaktiv funktions-T-shirt för barn av 100 % mikropolyester. Märke: James & Nicholson

Funktions T-shirt för barn
kellygrönvitsvartmarinblåäggulrödkungsblå

Ur vägen, nu kommer vi! När barnen spelar i denna sportigt skurna T-shirt har smuts och svett förlorat. Det andningsaktiva och snabbtorkande funktionstyget får även föräldrar att jubla. Funktions-T-shirten finns även för vuxna.

  • Särskilt robust tack vare dubbla sömmar på axlar, ärm- och halsringning
  • Andningsaktiv och snabbtorkande
  • Slitstark tygkvalitet: 150 g/m²
  • Material: 100 % polyester
  • Storleksinformation: M: 7-8 år l L: 9-10 år l XL: 11-12 år l XXL: 13-14 år

Designa Funktions T-shirt

Designa Funktions T-shirt med eget tryck

Designa funktions T-shirt för barn med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en funktions T-shirt med tryck precis som du önskar.

Designa egen Funktions T-shirt

Designa din egen funktions T-shirt för barn med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade funktions T-shirt för barn med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kläder med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för barn

T-shirts för barn med egen text och bilder. Designa funktions T-shirt för barn enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt funktions T-shirt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress