Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Baby T-shirt

Ekologisk T-shirt med rund hals baby

Baby-T-shirt av 100 % ekologisk bomull (gråmelerad 85 % bomull/15 % polyester). Märke: Babybugz

Baby T-shirt
kristallrosavitsvartmintgrøngråmeleradljusblå

Liten och redan så cool! I det coolaste klädesplagget sedan James Dean ser bebisar inte bara söta ut, utan de stortrivs i det också. Inte undra på med så mjuk ekologisk bomull och de praktiska tryckknapparna på den runda halsringningen.

  • T-shirt med rund hals och korta ärmar för bebisar och små barn
  • Nickelfria tryckknappar på axeln för att lätt kunna ta på och av den
  • Medelhög vikt: 200 g/m²
  • 100 % ekologisk bomull (gråmelerad 85 % bomull/15 % polyester)
  • Märke: Babybugz

Designa Baby T-shirt

Designa Baby T-shirt med eget tryck

Designa baby T-shirt med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en baby T-shirt med tryck precis som du önskar.

Designa egen Baby T-shirt

Designa din egen baby T-shirt med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade baby T-shirt med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv T-shirts med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för barn

T-shirts för barn med egen text och bilder. Designa baby T-shirt enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt baby T-shirt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress