Slim Fit T-shirt

Slim Fit T-shirt herr

Figursydd T-shirt för herrar. 100 % bomull (förutom gråmelerad: 85 % bomull, 15 % viskos). Märke: Stedman

Slim Fit T-shirt
vitsvartgråmeleradkhakigrönmarinblågrafitgrårödkungsblå

För närkontakt: Denna T-shirt med smal silhuett och sportig passform smiter åt utan att försämra bekvämligheten och rörelsefriheten.

  • Figursydd
  • Tighta korta ärmar
  • Elastiskt, finmaskigt tyg: 160 g/m²
  • Material: 100 % bomull (förutom gråmelerad: 85 % bomull, 15 % viskos)

Designa Slim Fit T-shirt

Designa Slim Fit T-shirt med eget tryck

Designa slim Fit T-shirt med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en slim Fit T-shirt med tryck precis som du önskar.

Designa egen Slim Fit T-shirt

Designa din egen slim Fit T-shirt med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade slim Fit T-shirt med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv slim Fit T-shirt med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för herrar

T-shirts för herrar med egen text och bilder. Designa slim Fit T-shirt enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt slim Fit T-shirt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress