Kontrast T-shirt för damer

Kontrast-T-shirt dam

Lätt figursydd T-shirt för damer med rund krage och ärmar i en kontrasterande färg. 100 % bomull

Kontrast T-shirt för damer
blå/vitgråmelerad/svartvit/svartvit/rödlila/vitsvart/vit

Muddarna i en kontrasterande färg på ärmar och halsringning gör denna T-shirt till ett sportigt basplagg som är lätt att kombinera och har något visst.

  • Storlekarna är relativt små, så beställ en storlek större
  • Lätt figursydd med hög rund halsringning
  • Ärmfållar och halsringning i en kontrastfärg
  • Högkvalitativt, förkrympt single jersey-tyg: 190 g/m²
  • Material: 100 % bomull (gråmelerad/svart: 85 % bomull, 15 % viskos)

Designa Kontrast T-shirt

Designa Kontrast T-shirt med eget tryck

Designa kontrast T-shirt för damer med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en kontrast T-shirt med tryck precis som du önskar.

Designa egen Kontrast T-shirt

Designa din egen kontrast T-shirt för damer med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade kontrast T-shirt för damer med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kontrast T-shirt med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för damer

T-shirts för damer med egen text och bilder. Designa kontrast T-shirt för damer enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt kontrast T-shirt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress