Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Vintage T-shirt för damer

Vintage-T-shirt dam

T-shirt med V-ringning med destroyed look för damer. 100 % bomull

Vintage T-shirt för damer
rödmeleradkolgråvintagedenimvitsvart

Helt enkelt en klassisk V-ringad T-shirt? Inte riktigt. Urringningen med en modern destroyed look gör skillnaden och denna T-shirt blir därmed en trendig favorit bland feminina bastoppar.

  • Öppen, upprullad fåll i V-ringningen
  • Extra korta ärmar
  • Figursydd
  • Mjuk, fast tygkvalitet: 150 g/m²
  • 100 % bomull (vintagedenim, rödmelerad & kolgrå: 50 % bomull, 50 % polyester)

Designa Vintage T-shirt

Designa Vintage T-shirt med eget tryck

Designa vintage T-shirt för damer med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en vintage T-shirt med tryck precis som du önskar.

Designa egen Vintage T-shirt

Designa din egen vintage T-shirt för damer med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade vintage T-shirt för damer med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv vintage T-shirt med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för damer

T-shirts för damer med egen text och bilder. Designa vintage T-shirt för damer enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt vintage T-shirt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress