Croppad T-shirt

Croppad T-shirt av 95 % bomull, 5 % elastan. Märke: Build Your Brand

Croppad T-shirt
vitsvartgråmelerad

90-talet är tillbaka – inklusive magkorta T-shirts och toppar! Den korta T-shirten passar till jeans med hög midja eller långa kjolar och kompletterar även din sportiga stil.

  • Kort skuren T-shirt med rund halsringning
  • Neutral storleksetikett utan varumärke i nacken
  • Rejäl vikt: 180 g/m²
  • Material: 95 % bomull, 5 % elastan (gråmelerad: 85 % bomull, 10 % viskos, 5 % elastan)
  • Märke: Build Your Brand

Designa Croppad T-shirt

Designa Croppad T-shirt med eget tryck

Designa croppad T-shirt med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en croppad T-shirt med tryck precis som du önskar.

Designa egen Croppad T-shirt

Designa din egen croppad T-shirt med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade croppad T-shirt med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv croppad T-shirt med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för damer

T-shirts för damer med egen text och bilder. Designa croppad T-shirt enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt croppad T-shirt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress