Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Oversize T-shirt för damer

Ledig T-shirt dam

Ledigt skuren T-shirt för damer, 100 % bomull (förutom gråmelerad: 85 % bomull, 15 % viskos och denimmelerad: 60 % bomull, 40 % polyester)

Oversize T-shirt för damer
denimmeleradvitsvartgråmeleradbordeaux

Ta det lugnt i den bekvämt skurna T-shirten. Det vida snittet inbjuder till att knyta den på varma dagar och sprider somrig lätthet även under den kallare årstiden.

  • Rakt snitt med ledig passform
  • Ärmar med upprullat slag
  • Ribbad mudd i den runda halsringningen
  • Tålig tygkvalitet: 145 g/m² enkeljersey
  • Material: 100 % bomull (förutom gråmelerad: 85 % bomull, 15 % viskos och denimmelerad: 60 % bomull, 40 % polyester)

Designa Oversize T-shirt

Designa Oversize T-shirt med eget tryck

Designa oversize T-shirt för damer med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en oversize T-shirt med tryck precis som du önskar.

Designa egen Oversize T-shirt

Designa din egen oversize T-shirt för damer med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade oversize T-shirt för damer med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv oversize T-shirt med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för damer

T-shirts för damer med egen text och bilder. Designa oversize T-shirt för damer enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt oversize T-shirt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress