Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Softshelljacka unisex

Funktionell softshelljacka unisex av 95 % polyester och 5 % elastan (yttre lagret). Märke: Kariban

Softshelljacka unisex
mörkgråljusblåneongulneonorangegråmeleradvitsvartchokladbrunrödmarinblå

Tar alla säkert genom väder och vind. Med den andningsaktiva vind- och vattenavvisande softshelljackan unisex från Kariban börjar du varken svettas eller får problem med regn.

  • Sportig softshelljacka med blixtlås
  • Praktiska sidofickor med blixtlås och extra ficka med blixtlås på vänster överarm
  • Mjuk microfleece på insidan
  • Vind- och vattenavvisande yttermaterial: 300 g/m²
  • Material: 95 % polyester, 5 % elastan (yttre lagret), 8 000 mm PU/3 000 g/m²/24 h
  • Märke: Kariban

Designa Softshelljacka unisex

Designa Softshelljacka unisex med eget tryck

Designa softshelljacka unisex med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en softshelljacka unisex med tryck precis som du önskar.

Designa egen Softshelljacka unisex

Designa din egen softshelljacka unisex med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade softshelljacka unisex med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv softshelljacka unisex med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Jackor och västar för män

Jackor och västar för män med egen text och bilder. Designa softshelljacka unisex enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt softshelljacka unisex med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress