Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Softshelljacka dam

Funktionell softshelljacka för damer av 95 % polyester och 5 % elastan (yttre lagret). Märke: Kariban

Softshelljacka dam
mörkgråljusblågråmeleradvitsvartchokladbrunrödmarinblå

Tar dig säkert genom väder och vind. Med den andningsaktiva vind- och vattenavvisande softshelljackan för damer från Kariban börjar du varken svettas eller får problem med regn.

  • Smalt skuren softshelljacka med blixtlås
  • Praktiska sidofickor med blixtlås och extra ficka med blixtlås på vänster överarm
  • Mjuk microfleece på insidan
  • Vind- och vattenavvisande yttermaterial: 300 g/m²
  • Material: 95 % polyester, 5 % elastan (yttre lagret), 8 000 mm PU/3 000 g/m²/24 h
  • Märke: Kariban

Designa Softshelljacka dam

Designa Softshelljacka dam med eget tryck

Designa softshelljacka dam med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en softshelljacka dam med tryck precis som du önskar.

Designa egen Softshelljacka dam

Designa din egen softshelljacka dam med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade softshelljacka dam med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv softshelljacka dam med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Jackor och västar för damer

Jackor och västar för damer med egen text och bilder. Designa softshelljacka dam enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt softshelljacka dam med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress