Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Premiumtröja dam

Premiumtröja dam

Premiumtröja dam av 80 % bomull.

Premiumtröja dam
vitsvartmarinblågråmelerad

Denna tröja med rakt snitt och klassisk rund hals hör till de äkta basplaggen i varje garderob. De ribbade muddarna på ärmar och höft är förstärkta. Tack vare det högkvalitativa bomullsgarnet kan du glädja dig länge åt denna mysiga sweatshirt.

  • Förstärkta ribbade muddar på ärmar och höft
  • Raglanärmar, rund halsringning med trekant
  • Kammad bomull garanterar lång hållbarhet
  • Mysig tygkvalitet: 235 g/m²
  • Material: 80 % bomull, 20 % polyester (melerad: 85 % bomull, 15 % viskos)

Designa Tröja

Designa Tröja med eget tryck

Designa premiumtröja dam med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en Tröja med tryck precis som du önskar.

Designa egen Tröja

Designa din egen premiumtröja dam med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade premiumtröja dam med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv tröja med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för damer

Tröjor för damer med egen text och bilder. Designa premiumtröja dam enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt Tröja med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress