Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Premiumtröja barn

Premiumtröja barn

Premiumtröja barn av 80 % bomull.

Premiumtröja barn
svartkungsblågråmeleradkristallrosa

Denna barntröja är rakt skuren och har en klassisk rund halsringning. Tack vare det högkvalitativa bomullsgarnet och de förstärkta muddarna på ärmar och höft klarar denna mysiga sweatshirt även vild lek.

  • Förstärkta ribbade muddar på ärmar och höft
  • Raglanärmar, rund halsringning med trekant
  • Kammad bomull garanterar lång hållbarhet
  • Mysig tygkvalitet: 235 g/m²
  • Material: 80 % bomull, 20 % polyester (melerad: 85 % bomull, 15 % viskos)

Designa Tröja

Designa Tröja med eget tryck

Designa premiumtröja barn med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en Tröja med tryck precis som du önskar.

Designa egen Tröja

Designa din egen premiumtröja barn med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade premiumtröja barn med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv tröja med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för barn

Tröjor för barn med egen text och bilder. Designa premiumtröja barn enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt Tröja med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress