Premium luvtröja för damer

Premiumluvtröja dam

Mysigt varm luvtröja för damer från Spreadshirts kollektion. 80 % bomull, 20 % polyester

Premium luvtröja för damer
ljus mintgrönjeansblåkolgråmalvavitsvartmarinblålilagråmeleradbordeauxkristallrosa

Spreadshirts kollektion står för bästa möjliga tryckresultat på riktiga kvalitetsprodukter. Det enastående storleksspektrumet garanterar perfekt passform för stor och liten. Vår premiumluvtröja är särskilt tjock och mjuk och ger värme och mysighet i alla situationer.

  • Vår rekommendation! Toppkvalitet och bästa tryckresultat i alla tryckmetoder
  • Kontrastfärgat band till luvan i samma färg som nackbandet
  • Öppning i innerfickan och en liten ögla på luvan för att fästa hörlurssladden
  • Robust tygkvalitet: 280 g/m²
  • Material: 80 % bomull, 20 % polyester (gråmelerad: 85 % bomull, 15 % viskos; jeansblå, ljus mintgrön och kolgrå: 60 % bomull, 40 % polyester)
  • Storleken 3XL finns endast i följande färger: vit, marinblå, svart och gråmelerad

Designa Luvtröja

Designa Luvtröja med eget tryck

Designa premium luvtröja för damer med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en luvtröja med tryck precis som du önskar.

Designa egen Luvtröja

Designa din egen premium luvtröja för damer med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade premium luvtröja för damer med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv luvtröja med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för damer

Tröjor för damer med egen text och bilder. Designa premium luvtröja för damer enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt luvtröja med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress