Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Premium luvjacka för damer

Premium luvjacka dam

Luvjacka för damer i högsta kvalitet. 80 % bomull, 20 % polyester

Premium luvjacka för damer
kolgråsvartmarinblågråmelerad

Spreadshirts kollektion står för bästa möjliga tryckresultat på riktiga kvalitetsprodukter. Storleksspektrumet garanterar perfekt passform för stor och liten. Vår premiumluvjacka förenar den klassiska luvtröjslooken med praktiska detaljer och är väldigt mysig.

  • Vår rekommendation! Toppkvalitet och bästa tryckresultat i alla tryckmetoder
  • Kontrastfärgat band till luvan i samma färg som nackbandet
  • Öppning i innerfickan och en liten ögla på luvan för att fästa hörlurssladden
  • Robust sweatshirttyg: 280 g/m²
  • Material: 80 % bomull och 20 % polyester (kolgrå: 60% bomull, 40% polyester; gråmelerad: 85 % bomull, 15 % viskos)

Designa Luvjacka

Designa Luvjacka med eget tryck

Designa premium luvjacka för damer med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en luvjacka med tryck precis som du önskar.

Designa egen Luvjacka

Designa din egen premium luvjacka för damer med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade premium luvjacka för damer med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv luvjacka med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för damer

Tröjor för damer med egen text och bilder. Designa premium luvjacka för damer enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt luvjacka med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress