Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Premium luvtröja för barn

Premium-Luvtröja barn

Mysig luvtröja för barn, 80 % bomull och 20 % polyester

Premium luvtröja för barn
jeansblåkolgråsvartkungsblåmarinblårödljusgrönbordeauxkristallrosa

Klassisk luvtröja för coola barn. Med känguruficka för att gömma händerna eller skatter och luva att mysa i, gömma sig i och vid plötsliga regnskurar.

  • Påsydd magficka
  • Tjock luva utan störande band
  • Öppning i innerfickan och en liten ögla på luvan för att fästa hörlurssladden
  • Mysig tygkvalitet: 280 g/m²
  • Material: 80 % bomull, 20 % polyester (kolgrå och jeansblå: 60 % bomull, 40 % polyester)

Designa Luvtröja För Barn

Designa Luvtröja För Barn med eget tryck

Designa premium luvtröja för barn med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en luvtröja För Barn med tryck precis som du önskar.

Designa egen Luvtröja För Barn

Designa din egen premium luvtröja för barn med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade premium luvtröja för barn med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kläder med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för barn

Tröjor för barn med egen text och bilder. Designa premium luvtröja för barn enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt luvtröja För Barn med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress