Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Premium luvjacka för barn

Premium-Luvjacka barn

Mysig luvjacka för barn, 80 % bomull och 20 % polyester

Premium luvjacka för barn
svartkungsblåkristallrosa

Där inne finns musik. Den mysigt varma luvjackan är tack vare praktiska detaljer i ficka och halsringning särskilt väl lämpad för att bära hörlurar nästan osynligt.

  • Tjock luva utan dragband
  • Blixtlås av metall och två påsydda fickor på framsidan
  • Slits i höger ficka för att dra igenom en hörlurssladd
  • Öglor att hänga öronsnäckor i på insidan av halsringningen
  • Material: 80 % bomull och 20 % polyester

Designa Luvjacka

Designa Luvjacka med eget tryck

Designa premium luvjacka för barn med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en luvjacka med tryck precis som du önskar.

Designa egen Luvjacka

Designa din egen premium luvjacka för barn med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade premium luvjacka för barn med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kläder med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för barn

Tröjor för barn med egen text och bilder. Designa premium luvjacka för barn enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt luvjacka med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress