Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Luvtröja dam

Högkvalitativ luvtröja för damer av 80 % bomull och 20 % polyester. Märke: Russell

Luvtröja dam
flaskgröngråsvartkungsblågråmeleradmarinblå

Denna luvtröja från Russell är riktigt mysig och iögonfallande. Som streetwear för dig och ditt gäng, som avslutningströja för din klass eller som teamkläder för ett speciellt tillfälle – luvtröjan övertygar genom sin avspändhet och moderna look. Tack vare den luddiga insidan håller luvtröjan er särskilt varma – ett praktiskt alternativ till mellanjackan!

  • Figursytt snitt
  • Luva med dubbelt foder och dragband
  • Hörlursledning
  • Mjuk, robust tygkvalitet: 280 g/m²
  • Material: 80 % bomull, 20 % polyester

Designa Luvtröja dam

Designa Luvtröja dam med eget tryck

Designa luvtröja dam med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en luvtröja dam med tryck precis som du önskar.

Designa egen Luvtröja dam

Designa din egen luvtröja dam med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade luvtröja dam med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv luvtröja dam med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för damer

Tröjor för damer med egen text och bilder. Designa luvtröja dam enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt luvtröja dam med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress