Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Luvtröja barn

Mysig luvtröja för barn, 80 % bomull, 20 % polyester. Märke: Just Hoods.

Luvtröja för barn
ljusgråmeleradgammalrosasvartbordeauxmarinblå

Är det kyligt ute? Då är denna mysiga luvtröja det perfekta valet för små och stora barn! I skolan eller förskolan, vid lek i det fria eller till utflykter – luvtröjan håller barnet behagligt varmt i alla situationer och har till och med plats för små fynd i kängurufickan.

  • Med påsydd känguruficka
  • Luva i två lager utan dragband
  • Muddar på fåll och ärmar
  • Mysig tygkvalitet: 280 g/m²
  • 80 % bomull, 20 % polyester (gråmelerad: 75 % bomull, 25 % polyester)

Designa Luvtröja för barn

Designa Luvtröja för barn med eget tryck

Designa luvtröja för barn med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en luvtröja för barn med tryck precis som du önskar.

Designa egen Luvtröja för barn

Designa din egen luvtröja för barn med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade luvtröja för barn med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv luvtröja för barn med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för barn

Tröjor för barn med egen text och bilder. Designa luvtröja för barn enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt luvtröja för barn med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress