Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Luvklänning

Luvklänning

Extra lång luvtröja för damer, som kan bäras som klänning. 80 % bomull, 20 % polyester. Märke: AWDis

Luvklänning
svartgråmelerad

Mysigare blir det inte. Denna luvtröja i klänningslängd passar utmärkt till leggings, strumpbyxor eller smala jeans och är en maximalt bekväm tillflyktsort hela dagen.

  • Rakt snitt
  • Extra breda ribbade muddar på ärmar och fåll
  • Känguruficka
  • Robust tygkvalitet: 280 g/m²
  • 80 % bomull, 20 % polyester

Designa Luvklänning

Designa Luvklänning med eget tryck

Designa luvklänning med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en luvklänning med tryck precis som du önskar.

Designa egen Luvklänning

Designa din egen luvklänning med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade luvklänning med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv hoodie med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för damer

Tröjor för damer med egen text och bilder. Designa luvklänning enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt luvklänning med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress