Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Långärmad farfarströja

Långärmad farfarströja

Långärmad farfarströja med metallknappar av 100 % bomull.

Långärmad farfarströja
vitsvart

Tre knappar vid kragen är kännetecknet för farfarströjor. Det raka snittet och den lätta vintagelooken gör denna långärmade farfarströja till ett modernt basplagg, som du kan kombinera både sportigt och elegant. Den mjuka bomullen i jerseykvalitet ger en behaglig känsla mot huden.

  • Rund halsringning med bred knapprad
  • Tre metallknappar (nickelfria)
  • Vintagelook tack vare slubgarn
  • Behagligt lätt tygkvalitet: 140 g/m²
  • Material: 100 % bomull, metall

Designa Långärmad farfarströja

Designa Långärmad farfarströja med eget tryck

Designa långärmad farfarströja med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en långärmad farfarströja med tryck precis som du önskar.

Designa egen Långärmad farfarströja

Designa din egen långärmad farfarströja med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade långärmad farfarströja med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv tröja med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Långärmade T-shirts för män

Långärmade T-shirts för män med egen text och bilder. Designa långärmad farfarströja enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt långärmad farfarströja med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress