Lätt unisex luvtröja

Lätt luvtröja unisex

Lätt luvtröja med ärmar av strukturtyg. 60 % bomull, 40 % polyester (french terry)

Lätt unisex luvtröja
kolgrårosakrämmeleradgråmeleradmarinblåmelerad

Det lediga plagget för milda dagar visar sig från sin dolda sida. På ärmarna är insidan av tyget med struktur vänd utåt. Den är utrustad som en luvtröja och samtidigt lätt som en sweatshirt. Gör om det den som kan.

  • Unisexsnitt – är tajt på herrar och vid på damer (se passformen i måttabellen)
  • Är relativt kort
  • Öppna kanter på ärmsluten och linningen
  • Ärmar och luvans fåll av french terry-tyg med struktur
  • Behagligt lätt tygkvalitet: 240 g/m²
  • Material: 60 % bomull, 40 % polyester (gråmelerad, marinblåmelerad och rosakrämmelerad: 100 % bomull)

Designa Lätt Luvtröja

Designa Lätt Luvtröja med eget tryck

Designa lätt unisex luvtröja med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en lätt Luvtröja med tryck precis som du önskar.

Designa egen Lätt Luvtröja

Designa din egen lätt unisex luvtröja med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade lätt unisex luvtröja med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv lätt Luvtröja med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för män

Tröjor för män med egen text och bilder. Designa lätt unisex luvtröja enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt lätt Luvtröja med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress