Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Kontrastluvtröja tonåring

Luvtröja för tonåringar med kontrastluva, 80 % bomull, 20 % polyester. Märke: Just Hoods

Kontrastluvtröja tonåring
påfågelsblå/gråmeleradsvart/gråmeleradsvart/guldrosa/marinblåsvart/röd

Mys, må bra och stråla. Luvan i en kontrasterande färg ger denna luvtröja det lilla extra. Men mycket viktigare är att den helt enkelt är mysig. Det är tack vare det mjuka tyget, det lediga snittet och den praktiska framfickan.

  • Kontrastluva i två lager utan störande dragband
  • Påsydd känguruficka fram
  • Muddar på fåll och ärmar
  • Mjukt sweatshirttyg med luddig insida: 280 g/m²
  • Material: 80 % bomull, 20 % polyester

Designa Luvtröja

Designa Luvtröja med eget tryck

Designa kontrastluvtröja tonåring med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en luvtröja med tryck precis som du önskar.

Designa egen Luvtröja

Designa din egen kontrastluvtröja tonåring med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade kontrastluvtröja tonåring med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv luvtröja med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för barn

Tröjor för barn med egen text och bilder. Designa kontrastluvtröja tonåring enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt luvtröja med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress