Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Kontrast luvtröja

Kontrastluvtröja

Unisexluvtröja med kontrastluva och -dragband. 80 % bomull, 20 % polyester. Märke: AWDis Just Hoods

Kontrast luvtröja
röd/vitmarinblå/rödpåfågelsblå/gråmeleradmarinblå/gråmeleradvinröd/antracitsvart/gråmeleradgråmelerad/marinblåantracit/svartsvart/guldsvart/röd

Satsa allt på svart? Röd som kärleken? Eller en grå mus? Känner du dig ibland också lite ambivalent när det gäller färg och/eller stämning? Här kommer den perfekta unisexluvtröjan för alla som inte alls vill bestämma sig.

  • Unisexsnitt – är tight på män och ganska vid på damer (beställ en större eller mindre storlek om du är osäker)
  • Luva i två lager med insida och platta dragband i en kontrasterande färg
  • Påsydd känguruficka och ribbade muddar på ärmar och fåll
  • Med enkel avtagbar etikett i nacken
  • Behagligt mjuk tygkvalitet: 280 g/m²
  • Material: 80 % bomull, 20 % polyester

Designa Luvtröja

Designa Luvtröja med eget tryck

Designa kontrast luvtröja med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en luvtröja med tryck precis som du önskar.

Designa egen Luvtröja

Designa din egen kontrast luvtröja med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade kontrast luvtröja med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv luvtröja med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för män

Tröjor för män med egen text och bilder. Designa kontrast luvtröja enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt luvtröja med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress