Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Kontrastförkläde

Kontrastförkläde med fickor av 100 % bomull.

Kontrastförkläde
grå/svartvinröd/sandfärgadsvart/vit

Måla, servera eller laga mat – detta förkläde med brett nack- och höftband i en kontrasterande färg passar perfekt för alla aktiviteter där man vill skydda sina kläder mot fläckar. I de båda framfickorna finns det plats för pensel, korkskruv och andra redskap.

  • Inkl. 2 framfickor
  • Nickelfri ögla av koppar för att knyta fast nackbandet
  • Nack- och höftband i kontrasterande färger (längd: 85 cm/95 cm)
  • Tygkvalitet: 205 g/m²
  • Material: 100 % bomull, metall

Designa Kontrastförkläde

Designa Kontrastförkläde med eget tryck

Designa kontrastförkläde med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en kontrastförkläde med tryck precis som du önskar.

Designa egen Kontrastförkläde

Designa din egen kontrastförkläde med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade kontrastförkläde med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kontrastförkläde med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Arbetskläder för män

Arbetskläder för män med egen text och bilder. Designa kontrastförkläde enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt kontrastförkläde med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress