Jerseyleggings dam

Leggings för damer av 95 % bomull och 5 % elastan. Märke: Build Your Brand.

Jerseyleggings dam
svart

Perfekt matchning – klassiska svarta leggings passar egentligen alltid och är ett måste i varje garderob. Oavsett om de används ledigt vid träning och på fritiden eller stilsäkert till toppar och kjolar ger blandningen av bomull och elastan rätt passform.

  • Svarta, klassiskt skurna leggings av bekväm bomulls- och elastanblandning
  • Med borttagbar etikett
  • Vikt: 220 g/m²
  • Material: 95 % bomull och 5 % elastan
  • Märke: Build Your Brand

Designa Jerseyleggings dam

Designa Jerseyleggings dam med eget tryck

Designa jerseyleggings dam med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en jerseyleggings dam med tryck precis som du önskar.

Designa egen Jerseyleggings dam

Designa din egen jerseyleggings dam med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade jerseyleggings dam med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv jerseyleggings dam med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Leggings och joggingbyxor

Leggings och joggingbyxor med egen text och bilder. Designa jerseyleggings dam enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt jerseyleggings dam med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress