Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Fleeceluvjacka dam

Figursydd fleecejacka med stickad look med luva för damer, 100 % polyester, märke: Stedman

Fleeceluvjacka dam
gråmeleradlilamelerad

Denna mysiga fleeceluvjacka håller dig varm och är samtidigt behagligt lätt som en kofta. Skyddar pålitligt mot kyla på vintern och fungerar som en mycket trevlig mellanjacka under de varmare månaderna.

  • Figursydd
  • Luva med dragsko och kontrastfärgade dragband samt två sidofickor med blixtlås fram
  • Blixtlås samt fållar och ärmslut med kontrastpasspoal
  • På utsidan blank, mjuk stickad look, på insidan mjukt ruggad fleece: 280 g/m²
  • Material: 100 % polyester

Designa Fleeceluvjacka dam

Designa Fleeceluvjacka dam med eget tryck

Designa fleeceluvjacka dam med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en fleeceluvjacka dam med tryck precis som du önskar.

Designa egen Fleeceluvjacka dam

Designa din egen fleeceluvjacka dam med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade fleeceluvjacka dam med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv fleeceluvjacka dam med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Jackor och västar för damer

Jackor och västar för damer med egen text och bilder. Designa fleeceluvjacka dam enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt fleeceluvjacka dam med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress