Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Förkläde för barn

Barnförkläde av 65 % polyester och 35 % bomull. Märke: Premier

Förkläde för barn
vitsvart

Med detta barnförkläde skapar du gott humör i köket för med det får man spilla och kladda! Det robusta tyget har inga problem med kladdiga händer och såsstänk, utan håller formen även efter många tvättar.

  • Mått: 48 x 63 cm (bredd x längd)
  • Robust tygkvalitet: 195 g/m²
  • Material: 65 % polyester/35 % bomull
  • Justerbart nackband (50 cm) med plastspänne

Designa Förkläde för barn

Designa Förkläde för barn med eget tryck

Designa förkläde för barn med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en förkläde för barn med tryck precis som du önskar.

Designa egen Förkläde för barn

Designa din egen förkläde för barn med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade förkläde för barn med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kläder med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Accessoarer för barn och baby

Accessoarer för barn och baby med egen text och bilder. Designa förkläde för barn enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt förkläde för barn med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress