Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Förkläde

Förkläde

Förkläde, 100 % bomull

Förkläde
vitsvartrödmarinblåkungsblågrönbordeauxgrå

Oavsett om man ska laga pasta med tomatsås eller en femrättersmeny – i detta förkläde blir alla mästerkockar, i köket eller ute vid grillen.

  • Håller formen och är lättskött
  • Storleken kan anpassas individuellt genom genomgående nack- och höftband med dragsko
  • Robust, tålig tygkvalitet: 240 g/m²
  • Material: 100 % bomull

Designa Förkläde

Designa Förkläde med eget tryck

Designa förkläde med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en förkläde med tryck precis som du önskar.

Designa egen Förkläde

Designa din egen förkläde med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade förkläde med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv förkläde med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Arbetskläder för män

Arbetskläder för män med egen text och bilder. Designa förkläde enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt förkläde med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress