Ekologisk tanktopp för dam

Ekologisk tanktopp dam från Stanley/Stella

Topp med rundad fåll och brottarrygg. 100 % bomull (ekologiskt odlad). Märke: Stanley/Stella

Ekologisk tanktopp för dam
vitsvartgråmeleradmarinblåkolgrå

Snygg och hållbar: Den feminina toppen av ekologisk bomull är din stilfulla följeslagare – seriös tillsammans med en kavaj eller luftigt lätt ensam på somriga fritidsnöjen.

  • Figursydd form med djup halsringning
  • Rundad fåll fram och bak
  • Axelband bak i brottarstil, som lämnar axlarna fria
  • Lätt tygkvalitet: 120 g/m²
  • Material: 100 % bomull (ekologiskt odlad)

Designa Tanktopp

Designa Tanktopp med eget tryck

Designa ekologisk tanktopp för dam med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en Tanktopp med tryck precis som du önskar.

Designa egen Tanktopp

Designa din egen ekologisk tanktopp för dam med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade ekologisk tanktopp för dam med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv Tanktopp med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Toppar

Toppar med egen text och bilder. Designa ekologisk tanktopp för dam enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt Tanktopp med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress