Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella

Mjuk tröja för bebisar av 85 % ekologisk bomull och 15 % återvunnen polyester. Märke: Stanley/Stella.

Ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella
naturvitljusrosavitmarinblåcrème

Vansinnigt söt. Den ekologiska sweatshirten för bebisar från Stanley/Stella är det perfekta vardagsplagget för de första små och stora krypäventyren. Tryckknappar på axeln gör den lättare att ta på och av.

  • Knapprad med en tryckknapp i samma färg och en dold tryckknapp
  • Halsringning, ärmfållar och nedre fåll i 1x1-ribbning
  • Isydda ärmar
  • Mjuk vikt: 280 g/m²
  • Material: 85 % ekologisk bomull, 15 % återvunnen polyester
  • Märke: Stanley/Stella

Designa Ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella

Designa Ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella med eget tryck

Designa ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella med tryck precis som du önskar.

Designa egen Ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella

Designa din egen ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Ekologiska produkter för barn och bebisar

Ekologiska produkter för barn och bebisar med egen text och bilder. Designa ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt ekologisk sweatshirt BABY CHANGER från Stanley/Stella med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress