Babybody

Ekologisk kortärmad babybody

Kortärmad babybody, 100% ekologiskt odlad bomull (gråmelerad: 85% ekologiskt odlad bomull, 15% viskos)

Babybody
mörk marinblåvitsvartgråmeleradljusrosaljusgulrödhimmel

Frisk luft för små ärmar. Babybody med korta ärmar för de varmare dagarna. Med praktiska detaljer för att ta på och av den blixtsnabbt.

  • Veckade axelsömmar, som bekvämt kan utvidgas när den tas på och av
  • 3 Tryckknappar av nickelfri metall i grenen
  • Slitstark tygkvalitet: 200 g/m²
  • Material: 100% ekologiskt odlad bomull (gråmelerad: 85% ekologiskt odlad bomull, 15% viskos)

Designa Babybody

Designa Babybody med eget tryck

Designa babybody med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en babybody med tryck precis som du önskar.

Designa egen Babybody

Designa din egen babybody med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade babybody med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv babybody med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Babybody

Babybody med egen text och bilder. Designa babybody enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt babybody med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress