Ekologisk kontrastfärgad kortärmad babybody

Kortärmad babybody med kontrastfärgade fållar av 100 % ekologiskt odlad bomull

Ekologisk babybody - Kontrastfärgad
gråmelerad/marinblåmarinblå/himmelsblåvit/svartvit/rosa

Ett riktigt basplagg för bebisar. Denna söta kortärmade body i diskret färgkombination av mjuk ekologiskt odlad bomull hör till den dagliga babyoutfiten för små som upptäcker världen. Tack vare de praktiska detaljerna är det en barnlek att ta på och av den.

  • Kontrastfärgade fållar på ärm-, ben- och halsringning
  • Omlottlagda axlar gör den bekväm att ta på och av
  • 3 Tryckknappar i grenen
  • Slitstark tygkvalitet: 200 g/m²
  • 100 % ekologiskt odlad bomull (gråmelerad/marinblå: 85 % ekologiskt odlad bomull, 15 % viskos)

Designa Babybody

Designa Babybody med eget tryck

Designa ekologisk babybody - Kontrastfärgad med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en babybody med tryck precis som du önskar.

Designa egen Babybody

Designa din egen ekologisk babybody - Kontrastfärgad med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade ekologisk babybody - Kontrastfärgad med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv babybody med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Babybody

Babybody med egen text och bilder. Designa ekologisk babybody - Kontrastfärgad enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt babybody med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress