Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Ekologisk T-shirt för barn

Ekologisk T-shirt barn

T-shirt från ekologisk tillverkning, för barn, 100 % bomull, märke: Continental

Ekologisk T-shirt för barn
vitsvartrödljusblå

Snäll mot miljön. Denna T-shirt för barn är som del av kollektionen ”Earthpositive” från Continental Clothing uteslutande tillverkad med förnybar energi.

  • Rakt snitt med rund halsringning
  • Robust tygkvalitet: 155 g/m²
  • Material: 100 % ekologiskt odlad bomull

Designa T-shirt

Designa T-shirt med eget tryck

Designa ekologisk T-shirt för barn med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en T-shirt med tryck precis som du önskar.

Designa egen T-shirt

Designa din egen ekologisk T-shirt för barn med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade ekologisk T-shirt för barn med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv T-shirt med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck T-shirts för barn

T-shirts för barn med egen text och bilder. Designa ekologisk T-shirt för barn enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt T-shirt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress