Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Cardigan med blixtlås herr

Figursydd cardigan för herrar av 50 % bomull och 50 % polyakryl. Märke: Kariban

Cardigan med blixtlås herr
gråmeleradmarinblåsvart

Modernt möter klassiskt. Med denna figursydda cardigan för herrar från Kariban gör du ett stilsäkert intryck på jobbet, familjemiddagen och fritiden.

  • Figursydd cardigan för herrar med ståkrage i två lager
  • Genomgående blixtlås av matt metall
  • Med nackband
  • Fin stickad look och stadig vikt: 290 g/m²
  • Material: 50 % bomull, 50 % polyakryl
  • Märke: Kariban

Designa Cardigan med blixtlås herr

Designa Cardigan med blixtlås herr med eget tryck

Designa cardigan med blixtlås herr med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en cardigan med blixtlås herr med tryck precis som du önskar.

Designa egen Cardigan med blixtlås herr

Designa din egen cardigan med blixtlås herr med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade cardigan med blixtlås herr med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv cardigan med blixtlås herr med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Jackor och västar för män

Jackor och västar för män med egen text och bilder. Designa cardigan med blixtlås herr enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt cardigan med blixtlås herr med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress