Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Andningsaktiv pikétröja dam

Sportigt skuren pikétröja för damer, andningsaktiv och snabbtorkande. Märke: Spiro

Andningsaktiv pikétröja dam
röd/vitgrå/limegrönkungsblå/marinblåvit/marinblåvit/rödsvart/vitmarinblå/vitsvart/röd

Iögonfallande i alla avseenden – i denna sportigt skurna pikétröja framstår alltid ditt team som bra. Det andningsaktiva tyget ger en behaglig kroppstemperatur även vid heta temperaturer. Om det blir för kallt ute, kan den dock även bekvämt kombineras med andra klädesplagg.

  • Tygkvalitet: 145g/m²
  • Material: 100% polyester
  • CoolDry-funktion
  • Snabbtorkande
  • 3 knappar vid kragen
  • Håller behagligt varmt

Designa Andningsaktiv pikétröja dam

Designa Andningsaktiv pikétröja dam med eget tryck

Designa andningsaktiv pikétröja dam med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en andningsaktiv pikétröja dam med tryck precis som du önskar.

Designa egen Andningsaktiv pikétröja dam

Designa din egen andningsaktiv pikétröja dam med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade andningsaktiv pikétröja dam med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv andningsaktiv pikétröja dam med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Pikétröjor för damer

Pikétröjor för damer med egen text och bilder. Designa andningsaktiv pikétröja dam enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt andningsaktiv pikétröja dam med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress