Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Aktiv sweatshirt herr från Stedman

Klassiskt skuren aktiv sweatshirt för herrar. 80 % bomull, 20 % polyester. Märke: Stedman

Tröja för herrar från Stedman
grafitgråljusgråmeleradsvartmarinblå

Välbefinnande med det lilla extra. Vid första anblicken är det en elegant stilren tröja, men tack vare diskreta drag och den mysigt luddiga insidan blir denna aktiva sweatshirt snabbt ett unikt favoritplagg. Tröjan passar perfekt för varje tillfälle, men framför allt när det ska vara lite mer än ledigt.

  • Ruggad insida
  • Sidopaneler
  • Dekorativ flatlocksöm
  • Robust tygkvalitet: 270 g/m²
  • Material: 80 % bomull, 20 % polyester (gråmelerad: 70 % bomull, 30 % polyester)

Designa Tröja

Designa Tröja med eget tryck

Designa tröja för herrar från Stedman med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en Tröja med tryck precis som du önskar.

Designa egen Tröja

Designa din egen tröja för herrar från Stedman med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade tröja för herrar från Stedman med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv Tröja med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Tröjor för män

Tröjor för män med egen text och bilder. Designa tröja för herrar från Stedman enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt Tröja med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress