Soffkudds- överdrag 44x44 cm

Soffkuddsöverdrag, 45 x 45 cm

Överdrag till kuddar i storleken 45 x 45 cm, av stadigt twilltyg, 100% bomull

Soffkudds- överdrag 44x44 cm
ljust brungråttvinrödgrangrönljusgulsvartmarinblånaturvit

Dekorativa kuddöverdrag gör varje soffa trevligare. Detta överdrag är underbart stadigt tack vare det fasta twilltyget och passar lika bra till mys som till ett vilt kuddkrig.

  • Passar innerkuddar i storleken 45 x 45 cm
  • Stängning: Blixtlås
  • Fast, stadigt twilltyg: 195 g/m²
  • Material: 100 % bomull
Observera: Tvätta ut och in.

Designa Kudde

Designa Kudde med eget tryck

Designa soffkudds- överdrag 44x44 cm med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en kudde med tryck precis som du önskar.

Designa egen Kudde

Designa din egen soffkudds- överdrag 44x44 cm med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade soffkudds- överdrag 44x44 cm med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kudde med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Övrigt

Övrigt med egen text och bilder. Designa soffkudds- överdrag 44x44 cm enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt kudde med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress