Soffkudde med stoppning 45 x 45 cm

Soffkudde med stoppning i storleken 44 x 44 cm, överdrag av 100 % bomull

Soffkudde med stoppning 45 x 45 cm
ljust brungråttvinrödgrangrönljusgulsvartmarinblånaturvit

Dekorativa kuddar förvandlar din soffa till en mysig oas. Överdraget till denna soffkudde är underbart stadigt tack vare det fasta twilltyget. Den uttagbara stoppningen av stabil, mjuk polyestervadd gör att kudden passar till både mys och vilda kuddkrig.

  • Uttagbar innerkudde i storleken 45 x 45 cm
  • Stängning: Blixtlås
  • Överdrag av stadigt twilltyg: 195 g/m²
  • Material: 100 % bomull (överdrag), polyester (stoppning)
Observera: Tvätta kuddöverdraget ut och in. För kuddstoppningen rekommenderas handtvätt.

Designa Soffkudde med stoppning 45 x 45 cm

Designa Soffkudde med stoppning 45 x 45 cm med eget tryck

Designa soffkudde med stoppning 45 x 45 cm med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en soffkudde med stoppning 45 x 45 cm med tryck precis som du önskar.

Designa egen Soffkudde med stoppning 45 x 45 cm

Designa din egen soffkudde med stoppning 45 x 45 cm med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade soffkudde med stoppning 45 x 45 cm med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv soffkudde med stoppning 45 x 45 cm med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Övrigt

Övrigt med egen text och bilder. Designa soffkudde med stoppning 45 x 45 cm enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt soffkudde med stoppning 45 x 45 cm med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress